S10 en Nick Schilder in Strandgasten met een medley van Adem je in/De diepte

S10 en Nick Schilder in Strandgasten met een medley van Adem je in/De diepte

S10 vertegenwoordigde ons met het prachtige nummer 'De Diepte' op het Songfestival. Samen met Nick verkondigt zij, met de duinen als podium, een medley van 'Adem je in' en 'De diepte'.

Strandgasten is vanaf woensdag 15 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Strandgasten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het duet van Nick & S10 uit Strandgasten in de video hieronder.

S10 en Nick Schilder in <em>Strandgasten</em> met een medley van <em>Adem je in/De diepte</em> S10 vertegenwoordigde ons met het prachtige nummer 'De Diepte' op het Songfestival. Samen met Nick verkondigt zij, met de duinen als podium, een medley van 'Adem je in' en 'De diepte'. Strandgasten is vanaf woensdag 15 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Strandgasten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het duet van Nick & S10 uit Strandgasten in de video hieronder. Bekijk ook S10 en Simon Keizer verrassen Kraantje Pappie met Wat nou als het lukt in Strandgasten Bekijk deze video » Roxeanne Hazes zingt in Strandgasten met Nick Schilder 'Wicked Game' van Chris Isaak (video) Bekijk deze video » Kraantje Pappie en Nick Schilder in Strandgasten met nieuwe versie De Manier Bekijk deze video »
TV :
S10 en Nick Schilder in Strandgasten met een medley van Adem je in/De diepte

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV