Nachtdieren in Eindhoven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren in Eindhoven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren in Eindhoven gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Nachtdieren gaat Raven in haar auto op bezoek in de regio Eindhoven. Natuurlijk komt ze in het centrum weer een aantal bijzondere mensen tegen. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Nachtdieren: Ester is openhartig over haar GHB-verslaving Bekijk deze video » GHBZo is er Ester, die zeven jaar een gebruiker van GHB is geweest en daar nu sinds vier jaar van is afgekickt. Ze vertelt haar bijzondere verhaal. Ook ontmoet ze Gaya, die sinds haar achttiende onderdeel is van de burlesque. HuizenmarktRaven treft midden in de nacht ineens een echte filmregisseur, die tijdens een nachtshoot voor zijn nieuwe film over de oververhitte huizenmarkt ineens bezoek krijgt. Op de set, een krakersfeest, zijn allemaal Eindhovense vrienden van hem, die een rol vervullen. Bekijk ook Nieuw seizoen Nachtdieren: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Nachtdieren
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 20 februari 2023 om 22:11

In de tweede aflevering van Nachtdieren gaat Raven in haar auto op bezoek in de regio Eindhoven. Natuurlijk komt ze in het centrum weer een aantal bijzondere mensen tegen.

GHB
Zo is er Ester, die zeven jaar een gebruiker van GHB is geweest en daar nu sinds vier jaar van is afgekickt. Ze vertelt haar bijzondere verhaal. Ook ontmoet ze Gaya, die sinds haar achttiende onderdeel is van de burlesque.

Huizenmarkt
Raven treft midden in de nacht ineens een echte filmregisseur, die tijdens een nachtshoot voor zijn nieuwe film over de oververhitte huizenmarkt ineens bezoek krijgt. Op de set, een krakersfeest, zijn allemaal Eindhovense vrienden van hem, die een rol vervullen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nachtdieren

Actuele video's

Meer actuele video's