Zien: dit Poolse meisje beweert dat ze vermiste Madeleine McCann is

Zien: dit Poolse meisje beweert dat ze vermiste Madeleine McCann is

Zien: dit Poolse meisje beweert dat ze vermiste <em>Madeleine McCann</em> is Madeleine McCann is al sinds jaren vermist, maar nu is er een Poolse dame die beweert dat zij Madeleine is. In 2007 verdween Madeleine als 3-jarig meisje tijdens een vakantie in Portugal, sindsdien is niets meer van haar vernomen. Christian Brückner wordt verdacht in deze zaak, maar er is geen hard bewijs. Julia Wendel beweert nu dat haar ouders dingen voor haar verzwijgen en dat zij eigenlijk Madeleine is. Ze zegt op social media ook dat ze door de familie McCann is benaderd om een DNA-test te doen, al heeft de familie zelf hier nog niet op gereageerd. Ze wijst op gelijkenissen in het uiterlijk en vertelt ook meer over haar zware leven tot nu toe. De afgelopen jaren kwamen veel verschillende theorieën voorbij rond de verdwijning en beweerden meerdere meisjes Madeleine te zijn. Bekijk de video van Julia Wendel met haar verhaal over Madeleine McCann hieronder. In de Shownieuws-video hierboven zie je meer over de vermissingszaak rond Madeleine McCann. Zien: nieuwe verdachte in zaak Madaleine McCan zit vast wegens andere misdrijf Bekijk deze video » Video: Ouders Madeleine McCann staan stil bij vermissing 15 jaar na dato Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: dit Poolse meisje beweert dat ze vermiste Madeleine McCann is

Madeleine McCann is al sinds jaren vermist, maar nu is er een Poolse dame die beweert dat zij Madeleine is. In 2007 verdween Madeleine als 3-jarig meisje tijdens een vakantie in Portugal, sindsdien is niets meer van haar vernomen. Christian Brückner wordt verdacht in deze zaak, maar er is geen hard bewijs. Julia Wendel beweert nu dat haar ouders dingen voor haar verzwijgen en dat zij eigenlijk Madeleine is. Ze zegt op social media ook dat ze door de familie McCann is benaderd om een DNA-test te doen, al heeft de familie zelf hier nog niet op gereageerd. Ze wijst op gelijkenissen in het uiterlijk en vertelt ook meer over haar zware leven tot nu toe. De afgelopen jaren kwamen veel verschillende theorieën voorbij rond de verdwijning en beweerden meerdere meisjes Madeleine te zijn.

Bekijk de video van Julia Wendel met haar verhaal over Madeleine McCann hieronder. In de Shownieuws-video hierboven zie je meer over de vermissingszaak rond Madeleine McCann.

Actuele video's

Meer actuele video's