Married At First Sight: na het groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: na het groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: na het groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het groepsdiner is altijd een confronterende bijeenkomst voor veel deelnemende koppels aan Married at First Sight. Het heeft veel van de koppels wel wat lessen meegegeven. Dinsdag zien we wat ze er van geleerd hebben. CombinerenMaarten en Richelle pakken de draad weer op na het groepsdiner en komen deze week voor het eerst bij elkaar over de vloer. Ze merken dat ze het lastig vinden om liefde en werk met elkaar te combineren. AantrekkingskrachtVoor Paula en Remco is de uitdaging een stuk groter om de relatie te redden. Ze komen bij elkaar op bezoek en doen hun best om het gezellig te houden. Maar in hoeverre is het ontbreken van fysieke aantrekkingskracht te overwinnen? Bekijk ook Married At First Sight: Stephan en Patricia hebben geen gêne en gaan met de billen bloot (video) Bekijk deze video » Zie: Eveline Stallaart gelooft in MAFS-huwelijk Remco en Paula: 'Ze moeten nog groeien' Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: na het groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het groepsdiner is altijd een confronterende bijeenkomst voor veel deelnemende koppels aan Married at First Sight. Het heeft veel van de koppels wel wat lessen meegegeven. Dinsdag zien we wat ze er van geleerd hebben.

Combineren
Maarten en Richelle pakken de draad weer op na het groepsdiner en komen deze week voor het eerst bij elkaar over de vloer. Ze merken dat ze het lastig vinden om liefde en werk met elkaar te combineren.

Aantrekkingskracht
Voor Paula en Remco is de uitdaging een stuk groter om de relatie te redden. Ze komen bij elkaar op bezoek en doen hun best om het gezellig te houden. Maar in hoeverre is het ontbreken van fysieke aantrekkingskracht te overwinnen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV