Strandgasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Strandgasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Strandgasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van het zonnige interview- en muziekprogramma Strandgasten komen er weer twee muzikale gasten op bezoek bij het presentatietrio Nick, Simon en Kees. Natuurlijk wordt er ook weer veel gezongen: er komen vier zangers op bezoek. Alle fragmenten uit deze uitzending Stef Bos, Typhoon en Simon Keizer in Strandgasten met cover van Open Bekijk deze video » Stef Bos en Nick Schilder in Strandgasten met ondergaande zon én Is dit nu later Bekijk deze video » Emma Heesters en Simon Keizer in Strandgasten met prachtige versie van Rendez-Vous Bekijk deze video » Jaap Reesema en Nick Schilder in Strandgasten met cover van Tennessee Whiskey Bekijk deze video » Kees in Strandgasten op zoek naar traan bij Nick: ‘Leven je opa en oma nog?’ Bekijk deze video » SaunaStef Bos en Jaap Reesema krijgen bij aankomst letterlijk en figuurlijk een 'warm welkom': Kees heeft namelijk helemaal zelf een sauna voor ze neergezet. Niet veel later schuiven ook Emma Heesters en Typhoon aan. PodcastTyphoon en Stef duiken de diepte in en bewerken samen met Simon een liedje van Stef. Nick en Kees gaan samen met Jaap en Emma de boot op, waar Jaap test of Nick en Kees samen een podcast zouden moeten beginnen. Met deze artiesten volgen natuurlijk ook de nodige muzikale pareltjes, die op prachtige wijze gebracht worden. Bekijk ook S10 en Simon Keizer verrassen Kraantje Pappie met Wat nou als het lukt in Strandgasten Bekijk deze video » Kraantje Pappie en Nick Schilder in Strandgasten met nieuwe versie De Manier Bekijk deze video »
Uitzending :
Strandgasten
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 22 februari 2023 om 21:17

In de tweede aflevering van het zonnige interview- en muziekprogramma Strandgasten komen er weer twee muzikale gasten op bezoek bij het presentatietrio Nick, Simon en Kees. Natuurlijk wordt er ook weer veel gezongen: er komen vier zangers op bezoek.

Sauna
Stef Bos en Jaap Reesema krijgen bij aankomst letterlijk en figuurlijk een 'warm welkom': Kees heeft namelijk helemaal zelf een sauna voor ze neergezet. Niet veel later schuiven ook Emma Heesters en Typhoon aan.

Podcast
Typhoon en Stef duiken de diepte in en bewerken samen met Simon een liedje van Stef. Nick en Kees gaan samen met Jaap en Emma de boot op, waar Jaap test of Nick en Kees samen een podcast zouden moeten beginnen. Met deze artiesten volgen natuurlijk ook de nodige muzikale pareltjes, die op prachtige wijze gebracht worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Strandgasten

Actuele video's

Meer actuele video's