Married at First Sight: Remco en Paula komen cirkel van verwijten niet uit

Married at First Sight: Remco en Paula komen cirkel van verwijten niet uit

Donderdag 23 februari 2023 om 15:59

In Married at First Sight was het de bedoeling dat Remco en Paula het leuk zouden hebben met elkaar. Maar het loopt anders dan de experts hadden gepland, de twee hebben het helemaal niet gezellig. Ze komen niet tot de diepere laag en blijven hangen in een vicieuze cirkel van negativeit en verwijten. Komt dit ooit nog goed?

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Remco en Paula komen cirkel van verwijten niet uit In Married at First Sight was het de bedoeling dat Remco en Paula het leuk zouden hebben met elkaar. Maar het loopt anders dan de experts hadden gepland, de twee hebben het helemaal niet gezellig. Ze komen niet tot de diepere laag en blijven hangen in een vicieuze cirkel van negativeit en verwijten. Komt dit ooit nog goed? Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Loes en Wichian gaan de ultime relatietest aan (Married at First Sight) Bekijk deze video » Remco in MAFS: 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Remco en Paula komen cirkel van verwijten niet uit

Actuele video's

Meer actuele video's