Ouders over Wichian in Married at First Sight: 'Te vondeling gelegd in papierbak'

Ouders over Wichian in Married at First Sight: 'Te vondeling gelegd in papierbak'

In Married at First Sight gaan Loes en Wichian op bezoek bij de ouders van Wichian. Loes en haar kersverse schoonouders hebben elkaar al kort op de bruiloft ontmoet, maar nu is het tijd om uitgebreid te kletsen. Loes wil graag meer weten over Wichian als kind. Zijn ouders zijn openhartig over de heftige jeugd die hij had. Wichian werd als baby te vondeling gelegd in een papierbak.

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Ouders over Wichian in <em>Married at First Sight</em>: 'Te vondeling gelegd in papierbak' In Married at First Sight gaan Loes en Wichian op bezoek bij de ouders van Wichian. Loes en haar kersverse schoonouders hebben elkaar al kort op de bruiloft ontmoet, maar nu is het tijd om uitgebreid te kletsen. Loes wil graag meer weten over Wichian als kind. Zijn ouders zijn openhartig over de heftige jeugd die hij had. Wichian werd als baby te vondeling gelegd in een papierbak. Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Loes en Wichian gaan de ultime relatietest aan (Married at First Sight) Bekijk deze video » Remco in MAFS: 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk' Bekijk deze video »
TV :
Ouders over Wichian in Married at First Sight: 'Te vondeling gelegd in papierbak'

Actuele video's

Meer actuele video's