Married at First Sight: Sonny en Dylan wonen samen en zijn nog steeds dolgelukkig

Married at First Sight: Sonny en Dylan wonen samen en zijn nog steeds dolgelukkig

Er gebeurt van alles in dit seizoen van Married at First Sight en het is de grote vraag of er een stel is dat gelukkig getrouwd blijft. Sonny en Dylan deden het vorige seizoen mee aan het bijzondere datingprogramma en zijn nog steeds samen, zo vertellen ze in Married at First Sight: een ervaRING rijker. Sterker nog, ze wonen sinds kort zelfs samen. De lange reistijd was hun enige obstakel.

Bekijk de beelden met Sonny en Dylan hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Sonny en Dylan wonen samen en zijn nog steeds dolgelukkig Er gebeurt van alles in dit seizoen van Married at First Sight en het is de grote vraag of er een stel is dat gelukkig getrouwd blijft. Sonny en Dylan deden het vorige seizoen mee aan het bijzondere datingprogramma en zijn nog steeds samen, zo vertellen ze in Married at First Sight: een ervaRING rijker. Sterker nog, ze wonen sinds kort zelfs samen. De lange reistijd was hun enige obstakel. Bekijk de beelden met Sonny en Dylan hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Married At First Sight: Patricia voelt het (nog?) niet bij Stephan Bekijk deze video » Loes en Wichian gaan de ultime relatietest aan (Married at First Sight) Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Sonny en Dylan wonen samen en zijn nog steeds dolgelukkig

Actuele video's

Meer actuele video's