Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank: ‘Kunnen we naar de wc hier?’

Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank: ‘Kunnen we naar de wc hier?’

Vrijdag neemt André van Duin weer een bekende cabaretier mee in zijn oldtimer in Bij Van Duin op de achterbank en deze keer is het de beurt aan Brigitte Kaandorp. In de eerste beelden is te zien dat ze naar de schouwburg in Haarlem gaan en dat is om de hoek. Wordt dit een heel kort ritje? Verder praten de twee uitgebreid over humor. En ondanks dat de schouwburg om de hoek ligt is er een klein probleem. “Even tussendoor, kunnen we even naar de wc hier?”, aldus Kaandorp.

Bekijk de eerste beelden van Bij Van Duin op de achterbank met Brigitte Kaandorp hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Brigitte Kaandorp in <em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: ‘Kunnen we naar de wc hier?’ Vrijdag neemt André van Duin weer een bekende cabaretier mee in zijn oldtimer in Bij Van Duin op de achterbank en deze keer is het de beurt aan Brigitte Kaandorp. In de eerste beelden is te zien dat ze naar de schouwburg in Haarlem gaan en dat is om de hoek. Wordt dit een heel kort ritje? Verder praten de twee uitgebreid over humor. En ondanks dat de schouwburg om de hoek ligt is er een klein probleem. “Even tussendoor, kunnen we even naar de wc hier?”, aldus Kaandorp. Bekijk de eerste beelden van Bij Van Duin op de achterbank met Brigitte Kaandorp hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Jochem Myjer vrijdag in Bij Van Duin op de achterbank: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's