Bij Van Duin op de achterbank: Brigitte Kaandorp verlangde naar trotse vader

Bij Van Duin op de achterbank: Brigitte Kaandorp verlangde naar trotse vader

Vrijdag 24 februari 2023 om 13:24

Brigitte Kaandorp deelt in Bij Van Duin op de achterbank een persoonlijk verhaal over haar vader. De comédienne verlangde ernaar dat haar vader een keer zou zeggen dat hij trots op haar was. Haar moeder vond het leuk dat ze het theater in ging, maar haar vader was niet direct enthousiast. Hij had het altijd zwaar als hij in het publiek zat en kon pas opgelucht ademhalen bij het eindapplaus. Uiteindelijk kwam hij een keer het podium op met bloemen en zei hij dat hij trots was op Brigitte. Dit kan ze inmiddels met droge ogen vertellen. “Het was kennelijk heel belangrijk voor mij dat hij dat toch een keer zei.”

Bekijk de beelden van Bij Van Duin op de achterbank met Brigitte Kaandorp hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: Brigitte Kaandorp verlangde naar trotse vader Brigitte Kaandorp deelt in Bij Van Duin op de achterbank een persoonlijk verhaal over haar vader. De comédienne verlangde ernaar dat haar vader een keer zou zeggen dat hij trots op haar was. Haar moeder vond het leuk dat ze het theater in ging, maar haar vader was niet direct enthousiast. Hij had het altijd zwaar als hij in het publiek zat en kon pas opgelucht ademhalen bij het eindapplaus. Uiteindelijk kwam hij een keer het podium op met bloemen en zei hij dat hij trots was op Brigitte. Dit kan ze inmiddels met droge ogen vertellen. “Het was kennelijk heel belangrijk voor mij dat hij dat toch een keer zei.” Bekijk de beelden van Bij Van Duin op de achterbank met Brigitte Kaandorp hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bekijk deze video » Brigitte Kaandorp in Bij Van Duin op de achterbank: ‘Kunnen we naar de wc hier?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's