Wart Kamps in Khalid & Sophie over leeglopende theaterzaal: 'Ik was in shock' (video)

Wart Kamps in Khalid & Sophie over leeglopende theaterzaal: 'Ik was in shock' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 27 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

De nachtmerrie voor iedere comedian: een leeglopende zaal en een theaterdirecteur die de voorstelling probeert te stoppen. Wart Kamps overkwam het. In Khalid & Sophie blikte hij terug.

Lees verder onder de video.

Wart Kamps in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over leeglopende theaterzaal: 'Ik was in shock' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 27 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De nachtmerrie voor iedere comedian: een leeglopende zaal en een theaterdirecteur die de voorstelling probeert te stoppen. Wart Kamps overkwam het. In Khalid & Sophie blikte hij terug. Lees verder onder de video. CensuurKamps vertelde in de uitzending hoe de theaterdirectreur van het theater in Duiven plotseling inbrak en de voorstelling abrupt overnam. 'Ik was eerst in een soort shock.' Ook collega’s Eva Crutzen en Ronald Snijders waren vrijdag te gast in Khalid & Sophie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wart Kamps in Khalid & Sophie over leeglopende theaterzaal: 'Ik was in shock' (video)

Censuur
Kamps vertelde in de uitzending hoe de theaterdirectreur van het theater in Duiven plotseling inbrak en de voorstelling abrupt overnam. 'Ik was eerst in een soort shock.' Ook collega’s Eva Crutzen en Ronald Snijders waren vrijdag te gast in Khalid & Sophie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's