Dinsdag in Married At First Sight: Patricia ziet oude bekende op koppelsweekend

Dinsdag in Married At First Sight: Patricia ziet oude bekende op koppelsweekend

Het is tijd voor het koppelsweekend, waar de successen en mislukkingen van Married At First Sight samenkomen. Martijn en Nicole zijn inmiddels gescheiden dus die zijn er niet bij maar het meest recent getrouwde stel, Patricia en Stephan, neemt tot verrassing van de andere koppels hun plaats in. Wat extra leuk is, is dat Patricia en Loes elkaar nog kennen van de testdagen.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Dinsdag in <em>Married At First Sight</em>: Patricia ziet oude bekende op koppelsweekend Het is tijd voor het koppelsweekend, waar de successen en mislukkingen van Married At First Sight samenkomen. Martijn en Nicole zijn inmiddels gescheiden dus die zijn er niet bij maar het meest recent getrouwde stel, Patricia en Stephan, neemt tot verrassing van de andere koppels hun plaats in. Wat extra leuk is, is dat Patricia en Loes elkaar nog kennen van de testdagen. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Loes en Wichian gaan de ultime relatietest aan (Married at First Sight) Bekijk deze video » Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married At First Sight: Patricia ziet oude bekende op koppelsweekend

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's