Kreeg Bridget Maasland 'dm-tjes' van Martijn uit MAFS? (RTL Boulevard)

Kreeg Bridget Maasland 'dm-tjes' van Martijn uit MAFS? (RTL Boulevard)

Kreeg <em>Bridget Maasland</em> 'dm-tjes' van Martijn uit <em>MAFS</em>? (<em>RTL Boulevard</em>) Het 'Married at First Sight'-huwelijk tussen Martijn en Nicol is niks geworden zoals heel Nederland heeft kunnen zien. Tijdens het koppelsweekend dook hij weer op want Martijn houdt wel een van een feestje. Vandaag ging Aran Bade van RTL Boulevard langs bij de 'Bokito' van 'Married at First Sight'. KampenMartijn vertelt dat hij leuk aan het daten is en gedecideerd besluit hij: "Het boek Nicol is gesloten". In de studio wordt nog even nagebabbeld over kamp 'Nicol' versus kamp 'Martijn' en dan blijkt dat Bridget 'dm-tjes' van hem heeft ontvangen... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Kreeg Bridget Maasland 'dm-tjes' van Martijn uit MAFS? (RTL Boulevard)

Het 'Married at First Sight'-huwelijk tussen Martijn en Nicol is niks geworden zoals heel Nederland heeft kunnen zien. Tijdens het koppelsweekend dook hij weer op want Martijn houdt wel een van een feestje. Vandaag ging Aran Bade van RTL Boulevard langs bij de 'Bokito' van 'Married at First Sight'.

Kampen
Martijn vertelt dat hij leuk aan het daten is en gedecideerd besluit hij: "Het boek Nicol is gesloten". In de studio wordt nog even nagebabbeld over kamp 'Nicol' versus kamp 'Martijn' en dan blijkt dat Bridget 'dm-tjes' van hem heeft ontvangen...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's