Hockeyvaders zien nieuw hockeymeisje wel zitten: ‘Wat ben je toch een brave lul’

Hockeyvaders zien nieuw hockeymeisje wel zitten: ‘Wat ben je toch een brave lul’

Vanaf 17 maart kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe serie Hockeyvaders. In nieuwe beelden is te zien dat de hockeyclub in zwaar weer terechtkomt en het is de grote vraag of ze deze weer naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarbij maken ze van alles mee op privégebied, en een nieuw hockeymeisje (Holly Mae Brood) komt het team versterken. En de vaders zien haar wel zitten maar of ze ook daadwerkelijk actie ondernemen… “Wat ben je toch een brave lul.”

Bekijk de beelden van Hockeyvaders hieronder. Vanaf 17 maart is de dramaserie Hockeyvaders te zien op streamingdienst Videoland.

<em>Hockeyvaders</em> zien nieuw hockeymeisje wel zitten: ‘Wat ben je toch een brave lul’ Vanaf 17 maart kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe serie Hockeyvaders. In nieuwe beelden is te zien dat de hockeyclub in zwaar weer terechtkomt en het is de grote vraag of ze deze weer naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarbij maken ze van alles mee op privégebied, en een nieuw hockeymeisje (Holly Mae Brood) komt het team versterken. En de vaders zien haar wel zitten maar of ze ook daadwerkelijk actie ondernemen… “Wat ben je toch een brave lul.” Bekijk de beelden van Hockeyvaders hieronder. Vanaf 17 maart is de dramaserie Hockeyvaders te zien op streamingdienst Videoland. Zien! Eerste beelden van nieuwe Videoland serie 'Hockeyvaders' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Serie :
Hockeyvaders zien nieuw hockeymeisje wel zitten: ‘Wat ben je toch een brave lul’

Actuele video's

Meer actuele video's