Video: Beau van Erven Dorens in de stress door megaspannende finale Weet Ik Veel

Video: Beau van Erven Dorens in de stress door megaspannende finale Weet Ik Veel

Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Thomas was de slimste student van de avond in Weet Ik Veel en heeft maar liefst een acht weten te scoren. Hij mag in de finale zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te spelen voor het goede doel en zichzelf.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Beau van Erven Dorens</em> in de stress door megaspannende finale <em>Weet Ik Veel</em> Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Thomas was de slimste student van de avond in Weet Ik Veel en heeft maar liefst een acht weten te scoren. Hij mag in de finale zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te spelen voor het goede doel en zichzelf. Lees verder onder de video. StressOndanks dat het al behoorlijk spannend is, doet Thomas er nog een schepje bovenop en raakt zelfs Beau van Erven Dorens behoorlijk in de stress. Je ziet het in bovenstaand fragment van Weet Ik Veel. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Koert-Jan de Bruijn in Weet Ik Veel: 'Werd hartelijke hartenbreker genoemd' (video) Bekijk deze video » Video: hilariteit in Weet Ik Veel om vraag over bowlen Bekijk deze video »
TV :
Video: Beau van Erven Dorens in de stress door megaspannende finale Weet Ik Veel

Stress
Ondanks dat het al behoorlijk spannend is, doet Thomas er nog een schepje bovenop en raakt zelfs Beau van Erven Dorens behoorlijk in de stress. Je ziet het in bovenstaand fragment van Weet Ik Veel.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's