Kiespijn

Kiespijn

Kiespijn De Provinciale Statenverkiezingen komen steeds dichterbij: op woensdag 15 maart is het alweer zover. Omdat ze bij de NPO graag een tweestrijd tussen Mark Rutte en de 'linkse wolk' creëeren, doen ze bij Kiespijn hetzelfde, al zal presentator Diederik Ebbinge dat ongetwijfeld anders zien. Slimste mensIn het team van Hanneke Groenteman, ofterwijl team 'linkse wolk' bevinden zich ditmaal presentatrice Milouska Meulens en schrijver én 'Slimste mens' Martin Rombouts. In team rechts onder leiding van Rutger Castricum zitten ditmaal cabaretier Martijn Koning en ondernemer Kristel Groenenboom, eigenaar van containerbedrijf Groenenboom. Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou? Over KiespijnIn de quiz Kiespijn blikt Diederik Ebbinge vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen. Samen met het gevarieerde gezelschap Rutger Castricum, Hanneke Groenteman en Gijs Rademaker loodst hij de zoekende kijker en zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap. :broadcast:videos
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De Provinciale Statenverkiezingen komen steeds dichterbij: op woensdag 15 maart is het alweer zover. Omdat ze bij de NPO graag een tweestrijd tussen Mark Rutte en de 'linkse wolk' creëeren, doen ze bij Kiespijn hetzelfde, al zal presentator Diederik Ebbinge dat ongetwijfeld anders zien.

Slimste mens
In het team van Hanneke Groenteman, ofterwijl team 'linkse wolk' bevinden zich ditmaal presentatrice Milouska Meulens en schrijver én 'Slimste mens' Martin Rombouts. In team rechts onder leiding van Rutger Castricum zitten ditmaal cabaretier Martijn Koning en ondernemer Kristel Groenenboom, eigenaar van containerbedrijf Groenenboom.

Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou?

Over Kiespijn
In de quiz Kiespijn blikt Diederik Ebbinge vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen. Samen met het gevarieerde gezelschap Rutger Castricum, Hanneke Groenteman en Gijs Rademaker loodst hij de zoekende kijker en zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap.

:broadcast:videos

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kiespijn

Actuele video's

Meer actuele video's