Burgerzaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Burgerzaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Burgerzaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Burgerzaken komt in de gemeente Oudewater de Oekraïense Olga langs. Ze werkt in de gemeente als vrijwilliger voor de ouderen, terwijl ze al zoveel heeft meegemaakt in het land dat ze is ontvlucht. WeduwenNaast Olga in Oudewater komen bij de gemeente Den Haag schoonzussen en hartsvriendinnen Willie en Tonnie naar het stadskantoor om hun rijbewijs te verlengen. Ze zijn allebei weduwe, maar dat laten ze niet aan hun hart komen. Grote stapDe Nederlandse Niels zet een grote stap met zijn Indiase vriendin Sowmya. Ze leerden elkaar kennen in Laos via Tinder en gaandeweg zijn ze naar elkaar toegegroeid. Vandaag gaan ze in Den Haag hun liefde officieel bezegelen met een geregistreerd partnerschap. Bekijk ook Gemeente schakelt hulp in van jongeren voor toekomst AZC Budel: "Geeft de nodige problemen" Bekijk deze video » Zie: angst voor komst 'asodorp' in Amersfoort: 'Hek eromheen!' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Burgerzaken komt in de gemeente Oudewater de Oekraïense Olga langs. Ze werkt in de gemeente als vrijwilliger voor de ouderen, terwijl ze al zoveel heeft meegemaakt in het land dat ze is ontvlucht.

Weduwen
Naast Olga in Oudewater komen bij de gemeente Den Haag schoonzussen en hartsvriendinnen Willie en Tonnie naar het stadskantoor om hun rijbewijs te verlengen. Ze zijn allebei weduwe, maar dat laten ze niet aan hun hart komen.

Grote stap
De Nederlandse Niels zet een grote stap met zijn Indiase vriendin Sowmya. Ze leerden elkaar kennen in Laos via Tinder en gaandeweg zijn ze naar elkaar toegegroeid. Vandaag gaan ze in Den Haag hun liefde officieel bezegelen met een geregistreerd partnerschap.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Burgerzaken

Actuele video's

Meer actuele video's