Loes in Married At First Sight: 'Soms pakt iemand een andere route'

Loes in Married At First Sight: 'Soms pakt iemand een andere route'

Loes in <em>Married At First Sight</em>: 'Soms pakt iemand een andere route' Het is al met al toch een hobbelige weg geweest, het huwelijk van Wichian en Loes. Daar komt die laatste nog even op terug tijdens het einde van hun tv-avontuur: 'Sommige wegen lopen niet parallel aan elkaar en soms pakt iemand een andere route.' Wat zou ze precies met deze woorden bedoelen en zouden de twee met elkaar getrouwd blijven? Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Boven aan deze pagina vind je een opvallend fragment van het SBS6-datingprogramma Lang Leve de Liefde, uit de uitzending van dinsdagavond. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS Bekijk deze video » Dinsdag in Married At First Sight: emotionele François baalt van zichzelf Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 7 maart 2023 om 12:28

Het is al met al toch een hobbelige weg geweest, het huwelijk van Wichian en Loes. Daar komt die laatste nog even op terug tijdens het einde van hun tv-avontuur: 'Sommige wegen lopen niet parallel aan elkaar en soms pakt iemand een andere route.' Wat zou ze precies met deze woorden bedoelen en zouden de twee met elkaar getrouwd blijven?

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Boven aan deze pagina vind je een opvallend fragment van het SBS6-datingprogramma Lang Leve de Liefde, uit de uitzending van dinsdagavond.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's