Dinsdag in Married At First Sight: emotionele François baalt van zichzelf

Dinsdag in Married At First Sight: emotionele François baalt van zichzelf

Het huidige seizoen van Married At First Sight loopt nu echt op zijn einde maar dinsdagavond kunnen we nog even genieten van een openhartige François, die nogmaals Wilfred vertelt hoe jammer hij het vindt dat hun huwelijk niet gelukt is. Toch lijkt hij de deur niet helemaal te willen sluiten, ondanks de scheiding.

'Houdt hier op'
Zijn ex-man heeft daar dan weer moeite mee: 'Het is geen match voor dit moment en misschien voor de rest van het leven ook niet. Maar dat zijn dingen die hij moet uitzoeken en die ik zelf moet uitzoeken. Voor mij houdt het dan gewoon hier op.'

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Dinsdag in <em>Married At First Sight</em>: emotionele François baalt van zichzelf Het huidige seizoen van Married At First Sight loopt nu echt op zijn einde maar dinsdagavond kunnen we nog even genieten van een openhartige François, die nogmaals Wilfred vertelt hoe jammer hij het vindt dat hun huwelijk niet gelukt is. Toch lijkt hij de deur niet helemaal te willen sluiten, ondanks de scheiding. 'Houdt hier op'Zijn ex-man heeft daar dan weer moeite mee: 'Het is geen match voor dit moment en misschien voor de rest van het leven ook niet. Maar dat zijn dingen die hij moet uitzoeken en die ik zelf moet uitzoeken. Voor mij houdt het dan gewoon hier op.' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS Bekijk deze video » Loes in Married At First Sight: 'Soms pakt iemand een andere route' Bekijk deze video » OH NEE!: verliest Máxima peperdure oorbel in Slowakije? (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married At First Sight: emotionele François baalt van zichzelf

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's