Rob Goossens had veel meer vrouwen willen hebben, net zoveel als 'Harrie van het kamp' (RTL Boulevard)

Rob Goossens had veel meer vrouwen willen hebben, net zoveel als 'Harrie van het kamp' (RTL Boulevard)

__ Het is duidelijk: we smullen van reality-tv vanwege alle drama met scheldpartijen, woordenwisselingen en scheldpartijen. Vroeger hadden we 'Jerry Springer', tegenwoordig hebben we 'Echte meisjes in de Jungle', 'Married At First Sight' en 'B&B Vol Liefde'.__

Veel vrouwen
Rob Goossens legt uit dat uit onderzoek is gebleken dat veel kijkers van dit soort programma’s hoogopgeleid zijn. Waarschijnlijk kijken ze vooral omdat ze een wereld ingezogen worden die ze totaal niet kennen. Deze kijkers hebben zelf een saai leven. Ze zijn dus verrast dat er een ander soort mensen bestaat. Zo is Rob zelf jaloers op 'Harrie van het Kamp' omdat Harrie zo veel vrouwen heeft gehad en dat had Rob zelf ook wel gewild.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>Rob Goossens</em> had veel meer vrouwen willen hebben, net zoveel als '<em>Harrie van het kamp</em>' (<em>RTL Boulevard</em>) __ Het is duidelijk: we smullen van reality-tv vanwege alle drama met scheldpartijen, woordenwisselingen en scheldpartijen. Vroeger hadden we 'Jerry Springer', tegenwoordig hebben we 'Echte meisjes in de Jungle', 'Married At First Sight' en 'B&B Vol Liefde'.__ Veel vrouwenRob Goossens legt uit dat uit onderzoek is gebleken dat veel kijkers van dit soort programma’s hoogopgeleid zijn. Waarschijnlijk kijken ze vooral omdat ze een wereld ingezogen worden die ze totaal niet kennen. Deze kijkers hebben zelf een saai leven. Ze zijn dus verrast dat er een ander soort mensen bestaat. Zo is Rob zelf jaloers op 'Harrie van het Kamp' omdat Harrie zo veel vrouwen heeft gehad en dat had Rob zelf ook wel gewild. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Rob Goossens had veel meer vrouwen willen hebben, net zoveel als 'Harrie van het kamp' (RTL Boulevard)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's