Married At First Sight: laatste eindgesprekken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: laatste eindgesprekken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: laatste eindgesprekken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag is het tijd voor de laatste eindgesprekken op het fameuze Slot Zeist. Dinsdag zagen we al de twee eindgesprekken van Wichian en Loes en Wilfred en François, nu komen de andere vier. Maarten en RichelleWat beslissen Maarten en Richelle vandaag? De twee kwamen langzaam op stoom in hun huwelijk en het lijkt erop dat de liefde ook daadwerkelijk is uitgebleven, ondanks de bemoeienis van de experts. Welke knoop zullen zij doorhakken. Twee koppelsDaarnaast is natuurlijk de grote vraag: wat doet het bonuskoppel na hun versnelde experiment? Voor de experts wordt het nu spannend. Lukt het hen om het resultaat van vorig jaar te evenaren of blijven er zelfs meer dan twee koppels bij elkaar? Bekijk ook Married At First Sight: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS Bekijk deze video » Paniek om niks in Married at First Sight: Martijn aan het daten met andere vrouw Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: laatste eindgesprekken gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag is het tijd voor de laatste eindgesprekken op het fameuze Slot Zeist. Dinsdag zagen we al de twee eindgesprekken van Wichian en Loes en Wilfred en François, nu komen de andere vier.

Maarten en Richelle
Wat beslissen Maarten en Richelle vandaag? De twee kwamen langzaam op stoom in hun huwelijk en het lijkt erop dat de liefde ook daadwerkelijk is uitgebleven, ondanks de bemoeienis van de experts. Welke knoop zullen zij doorhakken.

Twee koppels
Daarnaast is natuurlijk de grote vraag: wat doet het bonuskoppel na hun versnelde experiment? Voor de experts wordt het nu spannend. Lukt het hen om het resultaat van vorig jaar te evenaren of blijven er zelfs meer dan twee koppels bij elkaar?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's