Married At First Sight: Laura en Cathalijne zien een hele andere kant van elkaar

Married At First Sight: Laura en Cathalijne zien een hele andere kant van elkaar

De koppels dineren voor de laatste keer samen met elkaar. Voor Laura en Cathalijne is dat het ideale moment om een dieper gesprek te voeren en te bespreken wat ze van elkaar vinden. Vooral Laura vertelt aan Cathalijne wat ze zo mooi aan haar vindt.

Bekijk hieronder de video.

<em>Married At First Sight</em>: Laura en Cathalijne zien een hele andere kant van elkaar De koppels dineren voor de laatste keer samen met elkaar. Voor Laura en Cathalijne is dat het ideale moment om een dieper gesprek te voeren en te bespreken wat ze van elkaar vinden. Vooral Laura vertelt aan Cathalijne wat ze zo mooi aan haar vindt. Bekijk hieronder de video. Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Married At First Sight: toch problemen bij Maarten & Richelle? Bekijk deze video » Married At First Sight: Carlo wil weten of Patricia en Stephan seks hebben gehad Bekijk deze video » Wichian & Loes uit MAFS toch uit elkaar: 'Ik wil hem niet kussen' Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Laura en Cathalijne zien een hele andere kant van elkaar

Married at First Sight is woensdagavond om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV