Zijn Richelle en Maarten van MAFS nog gelukkig getrouwd?

Zijn Richelle en Maarten van MAFS nog gelukkig getrouwd?

Het seizoen Married At First Sight is ten einde gekomen. Maar hoe is het nu, een aantal maanden later, met de koppels?

RTL Boulevard ging in gesprek met het stel Maarten en Richelle. Zij leken tijdens het programma een gelukkig getrouwd koppel, maar zijn ze nog samen? ''Het gevoel is niet gekomen bij Richelle'' vertelt Maarten.

Bekijk het fragment hieronder:

Zijn Richelle en Maarten van <em>MAFS</em> nog gelukkig getrouwd? Het seizoen Married At First Sight is ten einde gekomen. Maar hoe is het nu, een aantal maanden later, met de koppels? RTL Boulevard ging in gesprek met het stel Maarten en Richelle. Zij leken tijdens het programma een gelukkig getrouwd koppel, maar zijn ze nog samen? ''Het gevoel is niet gekomen bij Richelle'' vertelt Maarten. Bekijk het fragment hieronder: Married at First Sight was woensdagavond 8 maart om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Married at First Sight was woensdagavond 8 maart om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's