Hoe kijken Paula en Remco terug op hun deelname aan Married at First Sight?

Hoe kijken Paula en Remco terug op hun deelname aan Married at First Sight?

Het seizoen Married At First Sight is ten einde gekomen. Maar hoe is het nu, een aantal maanden later, met de koppels?

Het liep vanaf het eerste moment erg stroef tussen Paula en Remco in Married at First Sight. Het was dus ook geen verrassing dat ze besloten om te scheiden. Hoe kijken de twee terug op hun deelname? ''Mooie ervaring'' zegt Paula.

Bekijk het fragment hieronder.

Hoe kijken <em>Paula</em> en <em>Remco</em> terug op hun deelname aan <em>Married at First Sight</em>? Het seizoen Married At First Sight is ten einde gekomen. Maar hoe is het nu, een aantal maanden later, met de koppels? Het liep vanaf het eerste moment erg stroef tussen Paula en Remco in Married at First Sight. Het was dus ook geen verrassing dat ze besloten om te scheiden. Hoe kijken de twee terug op hun deelname? ''Mooie ervaring'' zegt Paula. Bekijk het fragment hieronder. Married at First Sight was woensdagavond 8 maart om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hoe kijken Paula en Remco terug op hun deelname aan Married at First Sight?

Married at First Sight was woensdagavond 8 maart om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's