Peter Pannekoek in Bij Van Duin op de achterbank: 'We worden aangehouden door politie'

Peter Pannekoek in Bij Van Duin op de achterbank: 'We worden aangehouden door politie'

Donderdag 9 maart 2023 om 14:22

Vrijdag in de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank neemt Peter Pannekoek plaats in de oldtimer naast André van Duin. Ze praten over humor in de breedste zin van het woord en Peter neemt allerlei mooie fragmenten mee. In de eerste beelden is te zien dat ze ook onder meer kletsen over gillende huisvrouwen. Maar het lijkt er ook op dat ze staande worden gehouden. “We gaan volgens mij nu worden aangehouden door de politie”, aldus Peter.

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Peter Pannekoek in <em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: 'We worden aangehouden door politie' Vrijdag in de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank neemt Peter Pannekoek plaats in de oldtimer naast André van Duin. Ze praten over humor in de breedste zin van het woord en Peter neemt allerlei mooie fragmenten mee. In de eerste beelden is te zien dat ze ook onder meer kletsen over gillende huisvrouwen. Maar het lijkt er ook op dat ze staande worden gehouden. “We gaan volgens mij nu worden aangehouden door de politie”, aldus Peter. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Jochem Myjer vertelt André van Duin over ernstig auto-ongeluk van ouders (video) Bekijk deze video » André hoopt op een vervolg van zijn programma Bij van Duin op de Achterbank Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's