Bij Van Duin op de achterbank met Peter Pannekoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de achterbank met Peter Pannekoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de achterbank met Peter Pannekoek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van het populaire en bijzondere interviewprogramma Bij van Duin op de Achterbank zit ditmaal Peter Pannekoek op de achterbank bij André van Duin. Uiteraard heeft hij weer de leukste fragmenten bij zich. Alle fragmenten uit deze uitzending Peter Pannekoek in Bij Van Duin op de achterbank: 'We worden aangehouden door politie' Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen Bekijk deze video » DeLaMarAndré brengt Peter van Station Amsterdam-Zuid naar het DeLaMar Theater in Amsterdam. Tijdens het gesprek beantwoorde de twee vragen als: waarom win je het als cabaretier nooit van eten? En waarom is het hebben van een rijbewijs zo belangrijk? Over Bij Van Duin op de achterbankNa decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft. Bekijk ook Bij van Duin op de Achterbank: Brigitte Kaandorp over bijzondere band ouders (video) Bekijk deze video » André hoopt op een vervolg van zijn programma Bij van Duin op de Achterbank Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering van het populaire en bijzondere interviewprogramma Bij van Duin op de Achterbank zit ditmaal Peter Pannekoek op de achterbank bij André van Duin. Uiteraard heeft hij weer de leukste fragmenten bij zich.

DeLaMar
André brengt Peter van Station Amsterdam-Zuid naar het DeLaMar Theater in Amsterdam. Tijdens het gesprek beantwoorde de twee vragen als: waarom win je het als cabaretier nooit van eten? En waarom is het hebben van een rijbewijs zo belangrijk?

Over Bij Van Duin op de achterbank
Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij Van Duin op de Achterbank

Actuele video's

Meer actuele video's