Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen

Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen Bekijk in de video hierboven beelden van de podcast met Peter Pannekoek en Lange Frans na hun ruzie. In Bij Van Duin op de achterbank vertelt Peter Pannekoek aan André van Duin dat hij pas drie jaar zijn rijbewijs heeft. Daarvoor ging hij altijd met de trein maar dat zorgde volgens hem na een grote voorstelling voor gênante toestanden. Soms moest hij de laatste trein nog halen en sprintte hij met zijn rugzakje langs zijn eigen publiek naar het station. “Dat deed zo’n afbreuk aan wat je net had gezien.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. André hoopt op een vervolg van zijn programma Bij van Duin op de Achterbank Bekijk deze video » Peter Pannekoek in Bij Van Duin op de achterbank: 'We worden aangehouden door politie' Bekijk deze video »
TV :
Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen

Bekijk in de video hierboven beelden van de podcast met Peter Pannekoek en Lange Frans na hun ruzie.

In Bij Van Duin op de achterbank vertelt Peter Pannekoek aan André van Duin dat hij pas drie jaar zijn rijbewijs heeft. Daarvoor ging hij altijd met de trein maar dat zorgde volgens hem na een grote voorstelling voor gênante toestanden. Soms moest hij de laatste trein nog halen en sprintte hij met zijn rugzakje langs zijn eigen publiek naar het station. “Dat deed zo’n afbreuk aan wat je net had gezien.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's