Help, mijn man is klusser!: John Williams wil Jos helpen ‘voor niks en een glimlach’

Help, mijn man is klusser!: John Williams wil Jos helpen ‘voor niks en een glimlach’

Maandag 13 maart 2023 om 14:34

In Help, mijn man is klusser! is te zien hoe Lia en Jos in een bouwval leven. Jos doet graag alles zelf maar inmiddels leven ze al tijden in een puinhoop. Jos kan wel wat hulp gebruiken. “Ik sta er wel open voor, maar wat gaat dat kosten?” Presentator John Williams vertelt dat hij met zijn team graag helpt ‘voor niks en een glimlach’. “Daar sta ik helemaal open voor. Ik ben ook helemaal verbaasd”, antwoordt Jos.

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Help, mijn man is klusser!</em>: John Williams wil Jos helpen ‘voor niks en een glimlach’ In Help, mijn man is klusser! is te zien hoe Lia en Jos in een bouwval leven. Jos doet graag alles zelf maar inmiddels leven ze al tijden in een puinhoop. Jos kan wel wat hulp gebruiken. “Ik sta er wel open voor, maar wat gaat dat kosten?” Presentator John Williams vertelt dat hij met zijn team graag helpt ‘voor niks en een glimlach’. “Daar sta ik helemaal open voor. Ik ben ook helemaal verbaasd”, antwoordt Jos. Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Lia viel al twee keer van de trap (Help, Mijn Man Is Klusser) Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser: Lia in tranen bij het zien van het verbouwde huis Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's