Nienke Wijnhoven opgelucht door vervolging Ali B en Jeroen Rietbergen (Shownieuws)

Nienke Wijnhoven opgelucht door vervolging Ali B en Jeroen Rietbergen (Shownieuws)

Woensdag 15 maart 2023 om 14:27

Ruim een jaar na de BOOS aflevering van Tim Hofman waarin hij seksueel ongepast gedrag rond het televisieprogramma The Voice of Holland aankaart, heeft het Openbaar Ministerie besloten om rapper Ali B en bandleider Jeroen Rietbergen te vervolgen. De zaak tegen Marco Borsato is geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.

Hoe hebben de slachtoffers gereageerd? In Shownieuws de advocaat van Nienke Wijnhoven, Sebas Diekstra aan het woord. Nienke voelt eindelijk een soort van erkenning. "Ze is vooral opgelucht", volgens Sebas. De andere slachtoffers zijn en blijven voorlopig nog uit de publiciteit.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Nienke Wijnhoven</em> opgelucht door vervolging <em>Ali B</em> en <em>Jeroen Rietbergen</em> (<em>Shownieuws</em>) Ruim een jaar na de BOOS aflevering van Tim Hofman waarin hij seksueel ongepast gedrag rond het televisieprogramma The Voice of Holland aankaart, heeft het Openbaar Ministerie besloten om rapper Ali B en bandleider Jeroen Rietbergen te vervolgen. De zaak tegen Marco Borsato is geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Hoe hebben de slachtoffers gereageerd? In Shownieuws de advocaat van Nienke Wijnhoven, Sebas Diekstra aan het woord. Nienke voelt eindelijk een soort van erkenning. "Ze is vooral opgelucht", volgens Sebas. De andere slachtoffers zijn en blijven voorlopig nog uit de publiciteit. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook ZIEN: Marco Borsato gaat vrijuit, Jeroen Rietbergen en Ali B vervolgd in Voice-schandaal Bekijk deze video » Jinek: Martijn Krabbé reageert op vervolging Ali B en Jeroen Rietbergen Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's