Trotse moeder Caroline van der Plas in Hart van Nederland: 'Ze schrijft geschiedenis'

Trotse moeder Caroline van der Plas in Hart van Nederland: 'Ze schrijft geschiedenis'

Donderdag 16 maart 2023 om 19:04

Trotse moeder Caroline van der Plas in <em>Hart van Nederland</em>: 'Ze schrijft geschiedenis' Het leven van Caroline van der Plas staat sinds woensdagavond compleet op z'n kop. Met haar partij BoerenBurgerBeweging (BBB) boekte ze een monsterzege in de Provinciale Statenverkiezingen. Haar moeder, Nuala van der Plas-Fitzpatrick, is enorm trots op haar dochter. 'Ik kon het niet geloven. (...) Ze schrijft geschiedenis.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: een uitzinnige Caroline van der Plas na eerste exitpoll: 'Wat gebeurt hier!' Bekijk deze video » Caroline van der Plas herdenkt overleden man in speech: 'Jan denkt: wat doe je nou?' Bekijk deze video » Moeder Caroline van der Plas reageert emotioneel op overwinning: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Politiek :

Het leven van Caroline van der Plas staat sinds woensdagavond compleet op z'n kop. Met haar partij BoerenBurgerBeweging (BBB) boekte ze een monsterzege in de Provinciale Statenverkiezingen. Haar moeder, Nuala van der Plas-Fitzpatrick, is enorm trots op haar dochter. 'Ik kon het niet geloven. (...) Ze schrijft geschiedenis.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's