Danny Froger's dochter Fallon doet Wednesday-dansje: bekijk de schattige beelden

Danny Froger's dochter Fallon doet Wednesday-dansje: bekijk de schattige beelden

Lees hier onze serierecensie: Wednesday is maf Burton avontuur met de volledige familie Addams

Het iconische Wednesday-dansje gaat overal viral, ook het dochtertje van Danny Froger schittert hiermee op TikTok. De piepjonge Fallon doet geheel in stijl de danspasjes na en laat zien wat voor dansmoves ze in huis heeft.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Danny Froger's dochter Fallon doet <em>Wednesday</em>-dansje: bekijk de schattige beelden Lees hier onze serierecensie: Wednesday is maf Burton avontuur met de volledige familie Addams Het iconische Wednesday-dansje gaat overal viral, ook het dochtertje van Danny Froger schittert hiermee op TikTok. De piepjonge Fallon doet geheel in stijl de danspasjes na en laat zien wat voor dansmoves ze in huis heeft. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zoete beelden: dochter Danny Froger 'kwijt' Bekijk deze video » Schattige beelden van Danny Froger die een manicure van zijn dochtertje krijgt (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's