Advocaat Sébas Diekstra boos over omstreden zin uit rapport over The Voice (Beau)

Advocaat Sébas Diekstra boos over omstreden zin uit rapport over The Voice (Beau)

Donderdag 30 maart 2023 om 10:45

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Advocaat Sébas Diekstra reageert bij Beau op het rapport van Van Doorne over de misstanden bij The Voice of Holland. Hij is advocaat van de slachtoffers en is boos vanwege een bepaalde zin in het rapport, namelijk de reactie van producent ITV. Het hoofdkantoor in Londen laat namelijk weten dat de reactie anders was geweest als zij ervan af hadden geweten. “Dat vinden wij echt verwerpelijk”, zegt Diekstra. “Dat je dat zinnetje erin durft te zetten.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat Sébas Diekstra boos over omstreden zin uit rapport over <em>The Voice</em> (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Advocaat Sébas Diekstra reageert bij Beau op het rapport van Van Doorne over de misstanden bij The Voice of Holland. Hij is advocaat van de slachtoffers en is boos vanwege een bepaalde zin in het rapport, namelijk de reactie van producent ITV. Het hoofdkantoor in Londen laat namelijk weten dat de reactie anders was geweest als zij ervan af hadden geweten. “Dat vinden wij echt verwerpelijk”, zegt Diekstra. “Dat je dat zinnetje erin durft te zetten.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen maakt ‘flutrapport’ over The Voice af: ‘17 pagina’s niks’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Natacha Harlequin snapt verbazing advocaat slachtoffers niet na rapport The Voice Bekijk deze video »
Talkshow :
Advocaat Sébas Diekstra boos over omstreden zin uit rapport over The Voice (Beau)

Actuele video's

Meer actuele video's