Aïcha Marghadi emotioneel bij Beau over wangedrag bij NOS Sport: ‘Ik vind dit niet niks’

Aïcha Marghadi emotioneel bij Beau over wangedrag bij NOS Sport: ‘Ik vind dit niet niks’

Donderdag 30 maart 2023 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Aïcha Marghadi deed haar verhaal over het giftige werkklimaat bij NOS Sport eerder al in de Volkskrant, maar nu vertelt ze het ook op tv bij Beau. De presentatrice was slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag, maar er werd op de redactie niets mee gedaan. “Mijn stem trilt een beetje, ik vind dit niet niks namelijk”, zegt een emotionele Aïcha voor ze haar verhaal doet. Ze kreeg geen hulp nadat ze melding maakte van de misstanden waarmee ze te maken kreeg. “Men wist gewoon niet wat men hiermee aan moest.”

Bekijk de video van Shownieuws met het fragment van Beau hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Aïcha Marghadi emotioneel bij <em>Beau</em> over wangedrag bij NOS Sport: ‘Ik vind dit niet niks’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Aïcha Marghadi deed haar verhaal over het giftige werkklimaat bij NOS Sport eerder al in de Volkskrant, maar nu vertelt ze het ook op tv bij Beau. De presentatrice was slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag, maar er werd op de redactie niets mee gedaan. “Mijn stem trilt een beetje, ik vind dit niet niks namelijk”, zegt een emotionele Aïcha voor ze haar verhaal doet. Ze kreeg geen hulp nadat ze melding maakte van de misstanden waarmee ze te maken kreeg. “Men wist gewoon niet wat men hiermee aan moest.” Bekijk de video van Shownieuws met het fragment van Beau hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder in HLF8: 'Hoofdredactie NOS had moeten ingrijpen' (video) Bekijk deze video » Aïcha Marghadi over Jack van Gelder, Tom Egbers: ‘Ze ontnemen verhaal 100 mensen’ (Beau) Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's