Sylvia Geersen raadt tot drie keer de verkeerde jongen (De Bachelorette)

Sylvia Geersen raadt tot drie keer de verkeerde jongen (De Bachelorette)

Donderdag 30 maart 2023 om 13:33

Er zijn nog maar vier mannen over in het datingsprogramma de Bachelorette, het keuze moment komt dus steeds dichter bij voor Sylvia Geersen.

Mick
Familie speelt een grote rol in het leven van de Bachelorette. Vorige week hebben de mannen dus de familie van de Sylvia ontmoet. Sylvia had deze week de kans om de familie van de overgebleven mannen te leren kennen, doormiddel van speeddates. De bachelorette wil graag raden voor wie Mick is gekomen. Maar dit resulteert in een wel heel ongemakkelijk moment.

<em>Sylvia Geersen</em> raadt tot drie keer de verkeerde jongen <em>(De Bachelorette)</em> Er zijn nog maar vier mannen over in het datingsprogramma de Bachelorette, het keuze moment komt dus steeds dichter bij voor Sylvia Geersen. MickFamilie speelt een grote rol in het leven van de Bachelorette. Vorige week hebben de mannen dus de familie van de Sylvia ontmoet. Sylvia had deze week de kans om de familie van de overgebleven mannen te leren kennen, doormiddel van speeddates. De bachelorette wil graag raden voor wie Mick is gekomen. Maar dit resulteert in een wel heel ongemakkelijk moment. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. Zie: Sylvia Geersen over rustig aan met zoenen in De Bachelorette: 'Vriendschap is de basis' Bekijk deze video » De Bachelorette: Sylvia in tranen als ze respectvolle heren vergelijkt met exen Bekijk deze video » Samé in De Bachelorette tegen Sylvia: ''Je wilt niks van mij weten'' Bekijk deze video »
TV :
Sylvia Geersen raadt tot drie keer de verkeerde jongen (De Bachelorette)

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's