Nachtdieren in Antwerpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren in Antwerpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren in Antwerpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending On de nieuwe aflevering van Nachtdieren gaat Raven de grens over: ze is met haar oldtimer deze week in het altijd bruisende Antwerpen. Wat gebeurt er bij onze Zuiderburen in de nacht? D&DRaven gaat op bezoek bij Glenn, die zijn nachten doorbrengt als tovenaar met een missie. Samen met zijn vrienden kan hij uren doorbrengen in de fantasiewereld van Dungeons & Dragons, een rollenspel dat zijn leven heeft gered. FetisjclubLorien heeft narcolepsie, een slaapstoornis waardoor je zomaar in slaap kan vallen. 's Nachts kan die juist niet goed doorslapen en raakt tijdelijk verlamd tijdens het ervaren van heftige emoties. Andy en zijn vrienden zetten de bloemetjes flink buiten in een homobar en fetisjclub. Bekijk ook Maandag in Nachtdieren: Raven van Dorst ontmoet pleger van huiselijk geweld Bekijk deze video » Rachel in Nachtdieren over persoonlijkheidsstoornis: ‘We zijn met zes op het moment’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Nachtdieren
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 10 april 2023 om 22:05

On de nieuwe aflevering van Nachtdieren gaat Raven de grens over: ze is met haar oldtimer deze week in het altijd bruisende Antwerpen. Wat gebeurt er bij onze Zuiderburen in de nacht?

D&D
Raven gaat op bezoek bij Glenn, die zijn nachten doorbrengt als tovenaar met een missie. Samen met zijn vrienden kan hij uren doorbrengen in de fantasiewereld van Dungeons & Dragons, een rollenspel dat zijn leven heeft gered.

Fetisjclub
Lorien heeft narcolepsie, een slaapstoornis waardoor je zomaar in slaap kan vallen. 's Nachts kan die juist niet goed doorslapen en raakt tijdelijk verlamd tijdens het ervaren van heftige emoties. Andy en zijn vrienden zetten de bloemetjes flink buiten in een homobar en fetisjclub.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nachtdieren

Actuele video's

Meer actuele video's