ZIEK: 73-jarige man uit Pijnacker geslagen en omver getrapt door aso-jeugd (video)

ZIEK: 73-jarige man uit Pijnacker geslagen en omver getrapt door aso-jeugd (video)

Vrijdag 12 mei 2023 om 11:58

Walgelijke beelden uit Pijnacker (Zuid-Holland): de 73-jarige Paul is door aan aantal aso-jongeren tijdens het uitlaten van zijn hondje op straat uitgescholden voor varken, geslagen en vervolgens letterlijk omver getrapt. Hij zou de jongeren aangesproken hebben omdat ze afval op straat gooiden, een onderwerp dat onlangs ook al bij een nietszeggende Tiktokker tot ruzie leidde.

'Mijn bloed kookt'
Geert Wilders kwam de beelden uit Pijnacker ook onder ogen en die is woest: 'Smerig multicultureel tuig mijn bloed kookt, oppakken en ONS LAND UIT!!!', zegt hij op Twitter. Vier verdachten van de laffe actie zijn overigens inmiddels aangehouden. Het is te hopen dat ze flink gestraft worden voor hun wangedrag.

Beelden van de vreselijke mishandeling zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland

ZIEK: 73-jarige man uit <em>Pijnacker</em> geslagen en omver getrapt door aso-jeugd (video) Walgelijke beelden uit Pijnacker (Zuid-Holland): de 73-jarige Paul is door aan aantal aso-jongeren tijdens het uitlaten van zijn hondje op straat uitgescholden voor varken, geslagen en vervolgens letterlijk omver getrapt. Hij zou de jongeren aangesproken hebben omdat ze afval op straat gooiden, een onderwerp dat onlangs ook al bij een nietszeggende Tiktokker tot ruzie leidde. 'Mijn bloed kookt'Geert Wilders kwam de beelden uit Pijnacker ook onder ogen en die is woest: 'Smerig multicultureel tuig mijn bloed kookt, oppakken en ONS LAND UIT!!!', zegt hij op Twitter. Vier verdachten van de laffe actie zijn overigens inmiddels aangehouden. Het is te hopen dat ze flink gestraft worden voor hun wangedrag. Beelden van de vreselijke mishandeling zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland Bekijk ook ZIEN: aso-TikTokker Maria Hanoun bekogeld met eigen afval, 'Wil je mij slaan?' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Charlene SHOCKEERT Othman met vraag of hij homo is Bekijk deze video » ZIEN: Peter Gillis bijna 30 kilo afgevallen! Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's