Ongeval in Arnhem, 23-jarige man komt om het leven

Ongeval in Arnhem, 23-jarige man komt om het leven

Zaterdag 20 mei 2023 om 12:04

Een tragisch ongeval vandaag in Arnhem met een dodelijke afloop. Een man van 23 jaar is om het leven gekomen. De 26-jarige bestuurder uit Arnhem en twee andere inzittenden, Arnhemmers van 25 en 19 jaar, raakten gewond. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ging mis in een flauwe bocht, toen de auto tegen een paal reed. 

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Ongeval</em> in Arnhem, 23-jarige man komt om het leven Een tragisch ongeval vandaag in Arnhem met een dodelijke afloop. Een man van 23 jaar is om het leven gekomen. De 26-jarige bestuurder uit Arnhem en twee andere inzittenden, Arnhemmers van 25 en 19 jaar, raakten gewond. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ging mis in een flauwe bocht, toen de auto tegen een paal reed.  Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook AZ-'supporters' vallen na verlies West Ham United-fans aan: bekijk de trieste beelden Bekijk deze video » Heftig: broodfokker verstopt bijna 120 honden zonder water en voedsel (video) Bekijk deze video » Ophef rond Adidas vanwege campagne met man in een badpak (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: tientallen spookrijders op A28 om file te ontwijken (video) Bekijk deze video » Heftig: steekpartij in binnenstad Apeldoorn, twee zwaargewonden. Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's