Prinses Alexia viert feest met ouders in Wales: examenresultaten in juli (video)

Prinses Alexia viert feest met ouders in Wales: examenresultaten in juli (video)

Zondag 21 mei 2023 om 11:21

Prinses Alexia viert samen met haar ouders en zusje Ariane feest in Wales. Ze heeft net haar examens afgerond en daar moet op gedronken worden. Na twee jaar hard studeren komt er nu eindelijk een einde aan haar studententijd op de kostschool. Shownieuws besteedt aandacht aan dit 'feestje'. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Prinses Alexia</em> viert feest met ouders in Wales: examenresultaten in juli (video) Prinses Alexia viert samen met haar ouders en zusje Ariane feest in Wales. Ze heeft net haar examens afgerond en daar moet op gedronken worden. Na twee jaar hard studeren komt er nu eindelijk een einde aan haar studententijd op de kostschool. Shownieuws besteedt aandacht aan dit 'feestje'. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Nog geen uitslag""Prinses Alexia heeft de examens voor het Internationaal Baccalaureaat aan het United World College of the Atlantic afgerond. Vandaag markeert de school het einde van de examenperiode met de traditionele Leavers Celebration. Begin juli worden de resultaten van de examens verwacht", schrijft het Koninklijk Huis op Instagram. Hoewel de uitslag nog niet bekend is vieren ze al feest en dat vindt Bart Ettekoven vrij apart. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Máxima: 'Alexia is Feyenoord-fan, net als ik' (video) Bekijk deze video » Prinses Ariane gaat na de zomer studeren in Italië: "Exclusieve studieplek" (video) Bekijk deze video »
Royals :

"Nog geen uitslag"
"Prinses Alexia heeft de examens voor het Internationaal Baccalaureaat aan het United World College of the Atlantic afgerond. Vandaag markeert de school het einde van de examenperiode met de traditionele Leavers Celebration. Begin juli worden de resultaten van de examens verwacht", schrijft het Koninklijk Huis op Instagram. Hoewel de uitslag nog niet bekend is vieren ze al feest en dat vindt Bart Ettekoven vrij apart. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's