Patty Brard: 'Ik vind Tooske wel een type voor op de Playboy-cover' (Shownieuws)

Patty Brard: 'Ik vind Tooske wel een type voor op de Playboy-cover' (Shownieuws)

Dinsdag 13 juni 2023 om 09:00

Patty Brard, die zelf ooit voor Playboy poseerde, sprak maandagavond in Shownieuws over het voornemen van het blootblad om weer met BN'ers te gaan werken: 'Die dan naakt op de cover verschijnen.'

Tooske op de cover
De Shownieuws-presentatrice van dienst, Tooske Ragas, heeft tot verbazing van Patty nog nooit in het blad gestaan: 'Ik vind jou echt wel een type voor op de Playboy-cover.' Tooske grapt vervolgens dat ze haar niet konden betalen. Maar wie zou er dan nu op de cover moeten?

Je hoort het hieronder, in het fragment van Shownieuws

Patty Brard: 'Ik vind <em>Tooske</em> wel een type voor op de Playboy-cover' (<em>Shownieuws</em>) Patty Brard, die zelf ooit voor Playboy poseerde, sprak maandagavond in Shownieuws over het voornemen van het blootblad om weer met BN'ers te gaan werken: 'Die dan naakt op de cover verschijnen.' Tooske op de coverDe Shownieuws-presentatrice van dienst, Tooske Ragas, heeft tot verbazing van Patty nog nooit in het blad gestaan: 'Ik vind jou echt wel een type voor op de Playboy-cover.' Tooske grapt vervolgens dat ze haar niet konden betalen. Maar wie zou er dan nu op de cover moeten? Je hoort het hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Caroline van der Plas in Marcel & Gijs: 'Dit irriteert me aan Christianne van der Wal' Bekijk deze video » Carice van Houten: 'Op deze BN'er had ik een crush' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's