Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de zesde aflevering van Het perfecte plaatje in Zuid-Afrika krijgen de overgebleven kandidaten een bijzondere opdracht: een parfumshoot. Hoe krijgen de kandidaten de geur van het flesje in beeld? VissersNa jarenlange uitputting van de oceaan worden er in beschermde natuurgebieden aan de Zuid-Afrikaanse kust weer mondjesmaat wat vissers toegelaten die op een duurzame, eerlijke manier vissen. De fotografen mogen mee aan boord om dit te documenteren. Geen fles, maar geurDe tweede dag van de afleveringen schieten de kandidaten tijdens een parfumshoot de mooiste beelden van parfum. Daarbij moeten ze niet een flesje, maar een geur in beeld brengen. Dat vraagt de nodige creativiteit. Bekijk ook Rob Dekay wilde altijd al naar Zuid-Afrika: 'Ik ben mijn hele leven een arme jongen geweest' Bekijk deze video » Rick Brandsteder vertelt openhartig over verslavingsperiode, William Rutten reageert, 'enorm veel respect' Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 14 juni 2023 om 22:02

In de zesde aflevering van Het perfecte plaatje in Zuid-Afrika krijgen de overgebleven kandidaten een bijzondere opdracht: een parfumshoot. Hoe krijgen de kandidaten de geur van het flesje in beeld?

Vissers
Na jarenlange uitputting van de oceaan worden er in beschermde natuurgebieden aan de Zuid-Afrikaanse kust weer mondjesmaat wat vissers toegelaten die op een duurzame, eerlijke manier vissen. De fotografen mogen mee aan boord om dit te documenteren.

Geen fles, maar geur
De tweede dag van de afleveringen schieten de kandidaten tijdens een parfumshoot de mooiste beelden van parfum. Daarbij moeten ze niet een flesje, maar een geur in beeld brengen. Dat vraagt de nodige creativiteit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's