Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje

Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje

Vrijdag 16 juni 2023 om 12:22

ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer)

Simone Kleinsma is zondag de hoofdgast in Rooijakkers over de vloer. In een fragment is te zien dat de 65-jarige musicalster openhartig praat over een heftige tijd uit haar privéleven. In de jaren ’90 werd haar dochtertje Teuntje stilgeboren. Ze vertelt hoe ze continu in een rouwproces zat, het is daarna ook niet meer gelukt om opnieuw zwanger te worden. Simone heeft zich vaak afgevraagd waarom ze dit moest meemaken. “Dan had ik nooit geweten wat ik had gemist. Ik heb toch een kind in mijn handen gehad.” Ze had het geweldig gevonden om moeder te zijn...

Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video van RTL Boulevard hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer) Simone Kleinsma is zondag de hoofdgast in Rooijakkers over de vloer. In een fragment is te zien dat de 65-jarige musicalster openhartig praat over een heftige tijd uit haar privéleven. In de jaren ’90 werd haar dochtertje Teuntje stilgeboren. Ze vertelt hoe ze continu in een rouwproces zat, het is daarna ook niet meer gelukt om opnieuw zwanger te worden. Simone heeft zich vaak afgevraagd waarom ze dit moest meemaken. “Dan had ik nooit geweten wat ik had gemist. Ik heb toch een kind in mijn handen gehad.” Ze had het geweldig gevonden om moeder te zijn... Bekijk de beelden van Rooijakkers over de vloer in de video van RTL Boulevard hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’ Bekijk deze video » Art heeft een speeddate met Flemming, 'ik ben hypochonder' (Rooijakkers over de Vloer) Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje

Actuele video's

Meer actuele video's