Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video)

Johan Derksen reageert op val kabinet in De Oranjezomer: 'Heb de polonaise gelopen' (video)

Zaterdag 8 juli 2023 om 09:15

Johan Derksen reageert op val kabinet in <em>De Oranjezomer</em>: 'Heb de polonaise gelopen' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen reageerde vrijdag in De Oranjezomer telefonisch op de val van het kabinet Rutte-IV. KabinetsvalDerksen is blij dat het kabinet is gevallen. 'Ik ben net even weggelopen uit de polonaise. (...) Ik hoop dat de genante egotrip van Mark Rutte ten einde is. Hij heeft de totale chaos in Nederland gecreëerd.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen reageerde vrijdag in De Oranjezomer telefonisch op de val van het kabinet Rutte-IV.

Kabinetsval
Derksen is blij dat het kabinet is gevallen. 'Ik ben net even weggelopen uit de polonaise. (...) Ik hoop dat de genante egotrip van Mark Rutte ten einde is. Hij heeft de totale chaos in Nederland gecreëerd.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's