Babette in Een Jaar Van Je Leven valt en raakt in paniek: "Help, help, help, help"

Babette in Een Jaar Van Je Leven valt en raakt in paniek: "Help, help, help, help"

Babette in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> valt en raakt in paniek: &quot;Help, help, help, help&quot; Zie hier in een fragment uit Shownieuws wat de opvolger van Een Jaar Van Je Leven wordt en geef je op voor De Bondgenoten! In Een Jaar Van Je Leven gaat het helemaal mis met Babette. Zij valt en raakt helemaal in paniek. Gelukkig blijven haar huisgenoten kalm terwijl zij "Help, help, help, help" roept. Het blijkt dat Babette niet tegen pijn kan. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Mirthe bijna onderuit als ze danst met klunzige Erik Bekijk deze video » Moraima in Een Jaar Van Je Leven: ‘Waarom kijk je zo boos naar mij, Erik?’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Wendy in shock als Babette haar weg wil stemmen Bekijk deze video »
Woensdag 12 juli 2023 om 15:27

Zie hier in een fragment uit Shownieuws wat de opvolger van Een Jaar Van Je Leven wordt en geef je op voor De Bondgenoten!

In Een Jaar Van Je Leven gaat het helemaal mis met Babette. Zij valt en raakt helemaal in paniek. Gelukkig blijven haar huisgenoten kalm terwijl zij "Help, help, help, help" roept. Het blijkt dat Babette niet tegen pijn kan.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's