Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ik hoop dat hij nu een hartinfarct krijgt’

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ik hoop dat hij nu een hartinfarct krijgt’

Donderdag in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: ‘Ik hoop dat hij nu een hartinfarct krijgt’ Bekijk in de video hierboven een eerdere ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Ik sla al je tanden uit je bek!' In Mr. Frank Visser doet uitspraak lopen donderdagavond in een herhaling de gemoederen hoog op. Buren Marian en Fred hebben ruzie om een schutting, maar dat niet alleen. Fred verdenkt zijn buurvrouwen er namelijk van dat ze samenspannen, terwijl zij juist zeggen dat de sfeer is verziekt doordat Fred hen uitscheldt. Als Viktor Brand polshoogte gaat nemen vuurt Annelies een heftige uitspraak af op haar buurman: “Ik hoop echt dat hij nu een hartinfarct krijgt.” Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige ruzie om een pruik Bekijk deze video » Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Je bent gestoord in je hoofd' Bekijk deze video » Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jos slaat zijn huis aan diggelen Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 13 juli 2023 om 15:59

Bekijk in de video hierboven een eerdere ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Ik sla al je tanden uit je bek!'

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lopen donderdagavond in een herhaling de gemoederen hoog op. Buren Marian en Fred hebben ruzie om een schutting, maar dat niet alleen. Fred verdenkt zijn buurvrouwen er namelijk van dat ze samenspannen, terwijl zij juist zeggen dat de sfeer is verziekt doordat Fred hen uitscheldt. Als Viktor Brand polshoogte gaat nemen vuurt Annelies een heftige uitspraak af op haar buurman: “Ik hoop echt dat hij nu een hartinfarct krijgt.”

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's