Marian uit B&B Vol Liefde reageert op kritiek: 'Het zwempak natuurlijk'

Marian uit B&B Vol Liefde reageert op kritiek: 'Het zwempak natuurlijk'

Woensdag 2 augustus 2023 om 20:07

Zullen de deelnemers van B&B Vol Liefde ooit de ware Jacob of Jacoba vinden? Aran Bade stelt deze vraag aan Marian, die meedoet aan het nieuwe seizoen en een B&B runt in het zonnige Portugal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marian</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> reageert op <em>kritiek</em>: 'Het zwempak natuurlijk' Zullen de deelnemers van B&B Vol Liefde ooit de ware Jacob of Jacoba vinden? Aran Bade stelt deze vraag aan Marian, die meedoet aan het nieuwe seizoen en een B&B runt in het zonnige Portugal. Tekst gaat verder onder de video. Witte badpakMarian geeft zichzelf in haar statige roze villa in Portugal helemaal bloot. Ze reageert op het commentaar dat ze alleen maar op bed zou liggen, maar in haar witte badpak is ze geliefd bij de kijkers en bij de bezoekende mannen. "Het is vreemd om mezelf terug te zien. Je ziet natuurlijk alles, en het zwempak natuurlijk", aldus Marian. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marian uit B&B Vol Liefde reageert op kritiek: 'Het zwempak natuurlijk'

Witte badpak
Marian geeft zichzelf in haar statige roze villa in Portugal helemaal bloot. Ze reageert op het commentaar dat ze alleen maar op bed zou liggen, maar in haar witte badpak is ze geliefd bij de kijkers en bij de bezoekende mannen. "Het is vreemd om mezelf terug te zien. Je ziet natuurlijk alles, en het zwempak natuurlijk", aldus Marian.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's