Een Jaar Van Je Leven gemist? Overgebleven kandidaten komen tot verrassende inzichten

Een Jaar Van Je Leven gemist? Overgebleven kandidaten komen tot verrassende inzichten

<em>Een Jaar Van Je Leven</em> gemist? Overgebleven kandidaten komen tot verrassende inzichten In Een Jaar Van Je Leven blikken de overgebleven kandidaten terug op het afgelopen jaar en komen tot verrassende inzichten. Zo heeft Erik zichzelf verbaasd dat hij zo stabiel is gebleven en er fluitend doorheen is gegaan. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer" Bekijk deze video » Moraima is geklier zat: "Ik pak je wel hoor" (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »
Zondag 6 augustus 2023 om 22:10

In Een Jaar Van Je Leven blikken de overgebleven kandidaten terug op het afgelopen jaar en komen tot verrassende inzichten. Zo heeft Erik zichzelf verbaasd dat hij zo stabiel is gebleven en er fluitend doorheen is gegaan.

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's