Vervelend nieuws voor Eloise: spullen in beslag genomen door Italiaanse douane

Vervelend nieuws voor Eloise: spullen in beslag genomen door Italiaanse douane

Dinsdag 15 augustus 2023 om 11:13

Vervelend nieuws voor Eloise van Oranje. Ondanks dat het erop lijkt dat de gravin ontzettend heeft genoten van haar vakantie in Italië, verloopt de terugreis niet helemaal zoals verwacht. Er zijn spulletjes van haar in beslag genomen door de Italiaanse douane, dit deelt ze in een Story op Instagram. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Vervelend nieuws voor <em>Eloise</em>: spullen in beslag genomen door <em>Italiaanse douane</em> Vervelend nieuws voor Eloise van Oranje. Ondanks dat het erop lijkt dat de gravin ontzettend heeft genoten van haar vakantie in Italië, verloopt de terugreis niet helemaal zoals verwacht. Er zijn spulletjes van haar in beslag genomen door de Italiaanse douane, dit deelt ze in een Story op Instagram. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. BalenEloise plaatst nogal opvallende beelden in haar Instagram Stories. Ze laat namelijk weten dat een favoriet product van haar is ingenomen door de douane. Hoewel dit natuurlijk vervelend is, hoeft Eloise niet lang bij de pakken neer te zitten. Niet veel later vindt Eloise dezelfde crème weer op het vliegveld. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)
Show :

Balen
Eloise plaatst nogal opvallende beelden in haar Instagram Stories. Ze laat namelijk weten dat een favoriet product van haar is ingenomen door de douane. Hoewel dit natuurlijk vervelend is, hoeft Eloise niet lang bij de pakken neer te zitten. Niet veel later vindt Eloise dezelfde crème weer op het vliegveld.

Actuele video's

Meer actuele video's