Maandag in B&B Vol Liefde: Bram heeft geen zin in nieuwe date Jasmin

Maandag in B&B Vol Liefde: Bram heeft geen zin in nieuwe date Jasmin

Maandag 21 augustus 2023 om 13:25

Wederom maakt een nieuwe dame (Jasmin) haar opwachting in de B&B van Bram in Zweden maar waar je zou denken dat hij daar blij van wordt is dat niet direct het geval: 'Ik zit er niet heel erg op de wachten.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Maandag in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Bram heeft geen zin in nieuwe date <em>Jasmin</em> Wederom maakt een nieuwe dame (Jasmin) haar opwachting in de B&B van Bram in Zweden maar waar je zou denken dat hij daar blij van wordt is dat niet direct het geval: 'Ik zit er niet heel erg op de wachten.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Patty Brard haalt uit naar 'Tantra-Walter': 'Stop met zeuren' Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'Hierom gaat André naar een nieuwe school' (Shownieuws) Bekijk deze video » Dwight van van de Vijver bij De Slimste Mens: 'Hierom heet ik van van' Bekijk deze video »
TV :
Maandag in B&B Vol Liefde: Bram heeft geen zin in nieuwe date Jasmin

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's