Nederland in beweging: zwaardere beenoefeningen dankzij Barbara de Loor

Nederland in beweging: zwaardere beenoefeningen dankzij Barbara de Loor

<em>Nederland in beweging</em>: zwaardere beenoefeningen dankzij Barbara de Loor Bekijk in de video hierboven: Barbara de Loor hoop op tips van Olga Commandeur Barbara de Loor is de gloednieuwe instructrice van Nederland in beweging, nu Olga Commandeur haar sportschoenen aan de wilgen heeft gehangen. De ex-schaatster gaat samen met Duco Bauwens allerlei oefeningen op tv voordoen, zodat ouderen (en jongeren) thuis lekker mee kunnen doen. Duco merkt wel dat door de komst van Barbara de intensiteit omhoog is gegaan met de beenoefeningen. Maar gelukkig bieden ze ook lichtere alternatieven aan… Bekijk de video van Nederland in beweging hieronder. Het nieuwe seizoen van Nederland in beweging met Barbara de Loor is vanaf 4 september dagelijks om 10.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland in beweging terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) ZIEN: Olga Commandeur kondigt afscheid bij Nederland in Beweging aan Bekijk deze video » Zien: Wat gaat Olga Commandeur doen na afscheid Nederland in Beweging? Bekijk deze video »
TV :
Nederland in beweging: zwaardere beenoefeningen dankzij Barbara de Loor
Donderdag 24 augustus 2023 om 15:10

Bekijk in de video hierboven: Barbara de Loor hoop op tips van Olga Commandeur

Barbara de Loor is de gloednieuwe instructrice van Nederland in beweging, nu Olga Commandeur haar sportschoenen aan de wilgen heeft gehangen. De ex-schaatster gaat samen met Duco Bauwens allerlei oefeningen op tv voordoen, zodat ouderen (en jongeren) thuis lekker mee kunnen doen. Duco merkt wel dat door de komst van Barbara de intensiteit omhoog is gegaan met de beenoefeningen. Maar gelukkig bieden ze ook lichtere alternatieven aan…

Bekijk de video van Nederland in beweging hieronder.

Het nieuwe seizoen van Nederland in beweging met Barbara de Loor is vanaf 4 september dagelijks om 10.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland in beweging terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's