Zien: Britse ster Jean verovert Holland's Got Talent met orgelspel (video)

Zien: Britse ster Jean verovert Holland's Got Talent met orgelspel (video)

Vrijdag 1 september 2023 om 21:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: Britse ster Jean verovert <em>Holland's Got Talent</em> met orgelspel (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. De 71-jarige Jean komt oorspronkelijk uit Engeland en ze is voor de liefde naar Nederland gekomen, naar Drenthe om precies te zijn. Eerder deed ze al mee met Britains Got Talent met haar bijzondere hammondorgel-optreden. Nu gaat ze het bij Holland’s Got Talent proberen. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Britse ster Jean verovert Holland's Got Talent met orgelspel (video)

De 71-jarige Jean komt oorspronkelijk uit Engeland en ze is voor de liefde naar Nederland gekomen, naar Drenthe om precies te zijn. Eerder deed ze al mee met Britains Got Talent met haar bijzondere hammondorgel-optreden. Nu gaat ze het bij Holland’s Got Talent proberen.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's